• Bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar – fastighetsunderhåll för avlopp och vatten

Det är inte alltid helt lätt var man som bostadsrättsförening ska vända sig när det gäller underhåll av stammar och avlopp. Hos Recover får du hjälp med alla frågor rörande vatten och avlopp såsom spolningar, rörinspektioner och rörinfodringar samt all renoveringsplanering och löpande underhåll. Allt för att underlätta vardagen för dig som bostadsrättsförening och fastighetsägare.

Om föreningen tecknar ett kostnadsfritt jouravtal så säkrar ni att varje ny styrelse även i framtiden vet vem de ska vända sig till för frågor om vatten och avlopp – i akuta situationer eller planerade renoveringar. Recover håller dessutom i all dokumentation för föreningens räkning och flaggar upp för kommande stamspolning i rätt tid.

Kontakta oss

När är det dags för stamspolning? Hur går en stamrenovering till? Behöver vi göra en rörinspektion? Vad är rörinfodring?

Ja, frågorna kan vara många för dig som sitter i styrelsen i en bostadsförening. Vi hjälper er få svar på alla vanliga frågor kring underhåll av vatten och avlopp, stamspolning och fastighetsunderhållning i bostadsrätter och bostadsrättsföreningar.

Stamspolning 5000kr rabatt

Just nu går vi igenom fastigheterna i Ert kvarter och erbjuder 5000kr rabatt på bokning av stamspolning. Hör av dig till oss för att få ett pris på en komplett rensning av av Era avloppsrör. Vi lämnar garanti på utförda stamspolningar.

Offertförfrågan

Tjänster för BRF:er

Om din bostadsrättsförening behöver hjälp med underhållet av rör och ledningar så har ni i Recover en erfaren partner som hjälper till hela vägen. Det gör styrelsearbetet både lättare och roligare. Vi tror på valfrihet och kan skräddarsy ett upplägg efter föreningens behov. Föreningen kan också ansluta sig till vårt kostnadsfria jouravtal så har ni tillgång till akut och prioriterad uttryckning vid till exempel vattenläckor.

  • Jouravtal – Anslut din bostadsrättsförening kostnadsfritt till ett jouravtal hos Recover. Du får snabb och framförallt prioriterad hjälp vid till exempel en vattenläcka eller stopp i avloppen
  • Stamspolning – Avloppet i en bostadsfastighet bör kontrolleras och spolas regelbundet. Vi lämnar garanti på utförda stamspolningar.

  • Rörinspektion / STVF – Filmning av ledningar med avancerad inspektionsutrustning. Upptäck sprickor/rörbrott och läckage innan det är för sent.

  • Rörinfodring – Vi gör nya rör inuti de befintliga, du slipper krångliga och tidskrävande stambyten. En rörinfodring sparar tid, pengar och miljö då inga rivningsarbeten krävs.