C-chaufför till sommaren, Uppsala

Recover AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Inför sommaren har vi ett behov av C-chaufförer som vill vara med i vår expansion och utveckling. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Som C-chaufför kommer dina arbetsuppgifter bestå av att lasta, lossa och transportera gods samt övrig stöttning i det dagliga arbetet inom industriservice. Industriservice är ett av våra affärsområden där arbetsområden inom container, FA-farligt avfall/ADR, torrsugning, Slam & VA ingår. Under sommaren kommer du att jobba på avdelningen för Container.

Hos oss får du ett varierande sommarjobb med möjligheter till eget ansvarstagande och problemlösning. Vi erbjuder moderna fordon och en trevlig företagskultur.

Du som person
I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och därför är det viktigt att du har en god servicekänsla och att du kan förstå samt göra dig förstådd på svenska. Du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Krav

  • C-körkort
  • Giltigt yrkesförarbevis (YKB)

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet som C-chaufför
  • CE-kort
  • ADR

Varaktighet/Arbetstid
Visstidsanställning
Heltid 07.00-16.00

Vid frågor kontaktas
Patrik Larsson, 010 – 143 01 18

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 30/6.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!