Kombi-/Spolbilsoperatör till Västerås

Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu en spol-/kombibilsoperatör till Västerås.

Vi erbjuder dig

Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Recover är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Du som person

Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Som förare är du trygg och säker, kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. För att lyckas i arbetet som spol-/kombibilsoperatör behöver du god fastighetsteknisk kunskap. Stamspolning kan komma att ingå i tjänsten.

Krav

  • C-körkort
  • YKB

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • ADR
  • VVS-kunskap


Varaktighet
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Vid frågor angående tjänsten kontaktas

Daniel Lindgren, daniel.lindgren@recover.se
Urval kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!