Kombibilsoperatör till Göteborg

Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu kombibilsoperatörer till Göteborg.

Vi erbjuder dig

Jobbet som kombibilsoperatör är ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Recover är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Jour ingår i arbetet så man behöver kunna hantera både spolbil och kombibil.

Du som person

Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. För att lyckas i arbetet som kombibilsoperatör behöver du god fastighetsteknisk kunskap. Arbetet innebär en del tunga moment så god fysik är ett plus.

Varaktighet
Tillsvidare, Heltid. Jour.
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Lön/Förmåner
Fast lön

Vidare frågor om tjänsten kontaktas

Malin Englund, 010 1430503, malin.englund@recover.se

Krav

  • C-körkort
  • Yrkeskompetensbevis

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • ADR-utbildning
  • CE-körkort

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.