Vi söker en projektadministratör/ekonom till Recover Skadeservice AB i Sätra

Recover har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu en projektadministratör/ekonom till Sätra i Stockholm.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga medarbetare. Tjänsten passar dig som stimuleras av att arbeta med ekonomi och administrativa uppgifter i en entreprenörsdriven miljö.

  • Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Projektredovisning
  • Ekonomisk uppföljning och redovisning
  • Administration

Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du en utbildning i ekonomi, några års erfarenhet av administrativt arbete inom ekonomi samt har goda kunskaper och förståelse för projektsystem inom bygg- och saneringsbranschen, gärna Rekyl eller motsvarande system.

Vi ser att du har förmåga att driva och följa upp arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vidare kan du hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt och du har ett stort driv och engagemang. Du trivs bäst i en arbetskultur med ett högt tempo och ett stort eget ansvar. Då du kommer arbeta med administration krävs det även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vidare är du kommunikativ, serviceinriktad och har ett öga för detaljer.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00 i Sätra.
Omgående
Lön/förmåner: Fast lön

Vid frågor kontaktas
Gabriella Östlund, gabriella.ostlund@recover.se

Vi behandlar din ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan! Dock senast den 16 juli.