Torr-/grävsugsoperatör till Uppsala

Recover Industriservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu Torr-/grävsugsoperatörer med utgångspunkt i Uppsala.

Du som person

Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och därför är det av stor betydelse att du har god servicekänsla. Det är även viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Vi erbjuder dig

Jobbet som torr/-grävsugsoperatör är ett varierande arbete. Du har eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen. Arbetet går ut på att avlägsna olika typer av material så som spån, sand, betong m.m. inne från olika fastigheter med vakuumteknik. Som torrsugsoperatör jobbar du i par och arbetar manuellt med sugslangen för att suga upp materialen till torrsugens tank. Avfallet transporterar du sedan vidare till avfallsanläggningar.

Det är ett spännande och omväxlande arbete och vi på Recover är stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.

Krav

  • C-körkort
  • YKB

Meriterande

  • CE-Körkort
  • Erfarenhet från liknande arbet


Antal platser
3

Varaktighet
Tillsvidare, Heltid, 7-16

Lön/Förmåner
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Vid frågor rörande tjänsten kontakta:

Filip Larsson, filip.larsson@recover.se

Välkommen med din ansökan!