Torrsugsoperatörer till Örebro

Recover har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu torrsugsoperatörer till Örebro.

Vi erbjuder dig
Ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Recover är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon.

I rollen som torrsugsoperatör har du eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen. Arbetet går ut på att ute på olika arbetsplatser avlägsna olika typer av material så som spån, sand, betong m.m. inne från fastigheter med vakuumteknik. Som operatör på torrsugen jobbar du i par och arbetar manuellt med sugslangen för att suga upp materialen in i torrsugens tank. Avfallet transporterar du sedan till avfallsanläggningar.

Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och initiativtagande samt kunna samarbeta bra med andra. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Du bör även vara en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Krav

  • C-körkort
  • YKB

Meriterande

  • Erfarenhet från liknande arbete
  • Arbete på väg
  • Heta arbeten
Arbetstid: Heltid, 07.00-16.00

Lön/förmåner: Fast lön

Kontaktpersoner
Andreas Andersson, 010 - 143 00 68

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 30/6.

Välkommen med din ansökan!