Transportledare till Stockholm

Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu en Transportledare till Stockholm.

Vi söker dig som:

 • Uppskattar att ha många bollar i luften och är stresstålig
 • Drivs av att engagera, utveckla och motivera medarbetare ute på fältet
 • Tycker om att skapa goda kundrelationer och ta snabba beslut
 • Delar vårt synsätt på säker arbetsmiljö och professionellt ledarskap

Stämmer detta in på dig? Då kan du vara vår nya transportledare!

Om rollen

Du är involverad i både det dagliga arbetet och den långsiktiga planeringen. I ditt arbete leder, planerar och fördelar du det dagliga arbetet samt följer upp att tider och utförande stämmer överens med kundens beställning. Du transportleder våra operatörer som arbetar med spolning av avloppsystem och tömning av brunnar. En stor del av arbetet består av kundkontakt och planering av de olika uppdragen samt finnas närvarande för medarbetare.

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis hög arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högt tempo. För att trivas i rollen tror vi att du är en relationsskapande och lyhörd person, med god kommunikativ förmåga och är duktig på att ta människor då du har många interna och externa kontakter. Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och lösa problem. Du är en ledare som värdesätter säkerhet, kundnöjdhet och strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten för att säkerställa en hög leveranskvalitet.

Om dig

B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Tidigare arbetslivserfarenhet av logistik och transportplanering. Erfarenhet inom VA samt orderhantering och datasystem. Vidare ser vi gärna att du har teknisk kunskap gällande tunga/lätta fordon samt tidigare erfarenhet från spol- och sugbilsbranschen.

Är detta du? Då kan vi erbjuda ett stimulerande arbete där du får vara med att påverka och samtidigt utvecklas.

Krav

 • B-körkort
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
 • Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift

Meriterande

 • Tidigare arbetslivserfarenhet av logistik och transportplanering
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av VA
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av orderhantering och datasystem
 • Teknisk kunskap gällande tunga/lätta fordon samt tidigare erfarenhet från spol- och sugbilsbranschen

Varaktighet
Tillsvidare, Heltid.

Lön/förmåner
Fast lön, kollektivavtal finns.

Har du frågor som rörande tjänsten kontakta:

Peter Rosenblom, 010-1430121, Peter.rosenblom@recover.se