Avloppsrensning

AKUT STOPP I AVLOPPET?

Vi står redo att lösa era avloppsproblem dygnet runt, kontakta oss nu.

Bubblar och kluckar avloppet?

Bubblar och kluckar avloppet?

Om avloppsröret är skadat eller igensatt kan det leda till att vattnet inte passerar igenom rören och istället avger ett bubblande och kluckande ljud och i värsta fall stiger upp ur avloppet.

Avloppsvatten kan innehålla smittämnen

Avloppsvatten kan innehålla smittämnen

Bakterierna i avloppsvattnet kan vara farligt och leda till illamående, kräkningar, influensaliknande symtom och andra sjukdomar.

Underhållsspolning

Det är viktigt att regelbundet underhållsspola avloppsledningar för att motverka igensatta avloppsledningar. Vi använder högtrycksspolning, vatten med högtryck, som avlägsnar avlagringar och andra hinder som orsakar stopp i avloppet.

Arbetsmetoden bygger på en teknik som är skonsam för ledningar och inte påverkar miljön.

Låt proffsen sköta avloppsrensingen

Avloppsstopp, som inte åtgärdas korrekt, kan innebära stora kostnader för fastighetsägare. Recover lämnar fast pris på normala avloppsstopp under ordinarie arbetstid.

Fast pris på avloppstopp

Fastpriset är 3495 kr inkl moms.

Priset gäller från 1 dec 2021. Lokala avvikelser kan förekomma. Priset gäller dagtid och är beräknat på ett normalstopp som tar max 2h inkl. resa t/r. Arbetsmanskap och spolbil ingår.

Låt oss fixa ditt avloppsstopp!

Läs också om

Stamspolning

Stamspolning

Rinner inte vattnet ordentligt eller luktar det illa från rören? Då är det troligtvis dags för en stamspolning innan det blir ett...

Läs mer

Kontakta oss