Stamspolning

Rinner inte vattnet ordentligt eller luktar det illa från rören? Då är det troligtvis dags för en stamspolning innan det blir ett ordentligt stopp i rören. Vi lämnar garanti på utförda stamspolningar. Kontakta oss för en statuskontroll av era avlopp och undvik dyra översvämningar!

Bubblar och kluckar det i avloppet?

I dag växer stammar igen betydligt fortare än förr p.g.a. att vi använder mer kemikalier, som fastnar i avloppen, i kombination med lägre temperatur på varmvattnet. Avloppen i en bostadsfastighet bör kontrolleras regelbundet. För att rören ska fungera och må bra bör de spolas minst var 5:e år.

Kampanj - Stamspolning 5000kr rabatt

Just nu erbjuder vi 5000:- rabatt vid bokning av stamspolning*. Hör av dig till oss för att få ett pris på en komplett rensning av era avloppsrör. Vi lämnar garanti på utförda stamspolningar.

*Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden gäller endast gäller för bostadsrättsföreningar.


Boka stamspolning

Förläng rörens livslängd - vi lämnar garanti

I rör som inte rengörs kontinuerligt bildas hårda beläggningar, som kan fräta på rörens insida och hindra avloppsflödet och skapa stopp. Beläggningarna kan avlägsnas med vatten eller mekaniskt. Stamspolning är ett bra och effektivt sätt att hålla rören i god kondition. Livslängden på rören förlängs och risken för t. ex. stopp i avloppet minimeras.

Kontakta oss för en statuskontroll av Era avlopp och undvik dyra översvämningar!

Vi spolar rent i dina stammar, rör och avlopp!

Vi vill att ni ska känna er trygga!

Vi har uppdaterat våra rutiner vid spoluppdrag med anledning av COVID-19

Läs våra riktlinjer >>

Läs också om

Rörinspektion

Rörinspektion

Vi utför rörinspektion med modern kamerautrustning

Läs mer

Kontakta oss