Statusbesikning av lägenheter

Recover erbjuder er statusbesiktning av lägenheter och andra utrymmen i er fastighet. Det ger er kontroll och kan undvika oönskade överraskningar. Vi erbjuder ett detaljerat protokollen som ger er ett bra underlag för er underhållsplan.

Få koll på fel och brister innan det är försent

Få koll på fel och brister innan det är försent

Undvid stora skador och höga kostnader- Vi gör en fuktindikering i våtrum och kök samt en okulär tillsyn av rörkopplingar och läckage för att ni ska få koll på fel och brister i fastigheten.

Minimera skador och höga kosnader

Minimera skador och höga kosnader

Tillsyn av radiatorer och brandvarnare för att kunna utföra åtgärder och minimera skador.

Hur går en statusbesiktning till?

Under statusbesiktningen förs enskilda protokoll per lägenhet så ni tillsammans med den boende kan bestämma hur och när eventuella åtgärder ska genomföras.

Protokoll upprättas också för fastighetens gemensamma och generella utrymmen vilket ger er en god insikt om eventuella underhållsbehov och risker. Utöver alla enskilda protokoll levereras också en total sammanställning där ni enkelt kan filtrera mellan de olika besiktningsanmärkningarna.

Vid statusbesiktningen undersöks lägenheterna och andra utrymmen för att upptäcka eventuella fel och brister i tid, innan skada uppstår. Det ger er möjlighet att planera för viktiga åtgärder.

Läs också om

Avfuktning

Avfuktning

Vid en fuktskada är det viktigt att snabbt ta rätt beslut, det spar tid och pengar och...

Läs mer
Mögelsanering

Mögelsanering

Mögel uppstår ofta i fuktiga miljöer där...

Mögelsanering