Vattenskadesanering

Recover kan rycka ut på kort varsel och har all nödvändig utrustning i våra egna depåer. Vår jour är öppen dygnet runt alla dagar.

Professionell sanering efter vattenskada

Restvärdesräddning

Restvärdesräddning

I samarbete med försäkringsbolaget hjälper vi fastighetsägare och hyresgäster att rädda egendom och lösöre undan onödig förstörelse. Det kan ex innebära att täcka trasiga fönster och tak, suga vatten och montera avfuktare.

Lösöresanering

Lösöresanering

Under tiden som fastigheten återställs rengör vi vid behov lösöret. Lösöresanering kräver stort kunnande från dem som ska hantera konsekvenserna efter en brand- eller vattenskada.

Magasinering

Vi har väl anpassade lokaler för magasinering av hela eller delar av ett lösöre under tiden en fastighet återställs efter en skada eller då du av andra skäl behöver förvara det utanför bostaden eller kontoret.

Länspumpning

Vid översvämningar och läckor kan vatten behöva pumpas ur. Recover kan hjälpa dig med länspumpning och pumpa ur vatten om du råkat ut för en vattenfylld båt, ett vattenfyllt hus eller en vattenfylld källare. Genom att snabbt kunna pumpa ur vatten minimerar du skador och lösöre. Om vattnet kommer upp från till exempel golvbrunn i källaren kan vattnet vara förorenat och då är det extra viktigt att kunna lösa situationen snabbt.

Vi erbjuder länspumpningstjänster för alla ändamål. Vi hjälper dig att både planera och genomföra länspumpningen på ett säkert och tryggt sätt.

Läs också om

Avfuktning

Avfuktning

Vid en fuktskada är det viktigt att snabbt ta rätt beslut, det spar tid och pengar och...

Läs mer