2021-03-12

Pressmeddelande huvudpartner bandyfinalerna 2021

Recover är stolt huvudpartner till bandyfinalerna 2021 i Uppsala.

Recover och Bandyfinalerna i Uppsala fortsätter sitt framgångsrika samarbete när Recover fortsätter som huvudpartner till evenemanget. SM-finalerna avgörs i Recoverhallen i Uppsala den 27 mars. I år får publiken följa evenemanget hemma från tv-soffan. Associationen och den starka kopplingen till Uppsala för de båda partnerna är en betydande faktor till det lyckosamma samarbetet.

– Förra året kom COVID-19 och utmanade oss att vara kreativa på ett nytt sätt. Resultatet ”tomma läktare behöver inte vara tysta läktare” var uppskattat både för fansen och spelarna. I rådande pandemi står vi ännu en gång med utmaningen att bidra på bästa sätt och som lite extra krydda för oss som huvudpartner så kommer matcherna spelas i Recoverhallen. Det är vi såklart stolta över, säger Andreas Tengelin, VD på Recover.

Recover som nyligen bytt namn från Relita har sina rötter i Uppsala och involverar sig i flera sociala projekt, både inom idrott och andra stödfunktioner i samhället. Bandyfinalerna har de senaste åren arbetat aktivt för mer jämställda finaler vilket resulterat i publikrekord både 2018 och 2019 för Damfinalen på Studenternas.

– Samarbetet med Recover är viktigt för oss och resulterade ifjol i uppmärksammade aktiviteter tillsammans. Vi hoppas även i år kunna höja upplevelsen tillsammans med Recover för vår digitala publik när vi inte kan välkomna gäster från andra delar av Sverige till Uppsala, säger Ola Rosén, Projektledare för Bandyfinalerna i Uppsala.

För mer information kontakta gärna:

Ola Rosén, projektledare Destination Uppsala
Tel: 018-727 48 13
E-post: info@bandyfinalenuppsala.se

Emelie Blom, projektledare Recover
Tel: 010-143 00 18
E-post: emelie.blom@recover.se

Mer information om Bandyfinalen 2021 besök www.bandyfinalenuppsala.se och www.facebook.com/bandyfinalenuppsala