18 oktober 2021

Recover Riv & Håltagning AB förvärvar BTRS i Örebro AB

Recover Riv & Håltagning AB förstärker nu sin kompetens inom riv och håltagning genom att förvärva BTRS i Örebro AB, med verksamhet i Örebroregionen.

Recover omsätter ca 1 miljard SEK årligen i Sverige inom affärsområdena Industriservice, Skadeservice och Riv & Håltagning. Recover driver verksamheten utifrån 20 orter i Sverige.

- Förvärvet av BTRS ger oss fantastiska möjligheter att utveckla verksamheten inom rivning och håltagning, säger Calle Brogren, VD för Recover Riv & Håltagning AB. Vi är väldigt stolta över att BTRS och dess medarbetare nu är en del av Recover.

- Det känns helt rätt och väldigt spännande att nu fortsätta vår utveckling i Recovers regi, säger Kenneth Rud, delägare i BTRS. Recovers satsning och utveckling framåt inom våra kärnområden ger oss de bästa förutsättningarna att fortsätta erbjuda våra kunder rätt kompetens och service.

BTRS AB kommer att till sin helhet integreras med Recover Riv & Håltagning AB under våren 2022.

Om Recover
Recover är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en ledande position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover etablerades som en självständig verksamhet för åtta år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 25 förvärv. Recover har över 2 800 anställda fördelat på mer än 180 kontor över hela Norden.

EQT äger Recover och är ett av Europas ledande riskkapitalbolag med över 25 års erfarenhet av företagsförvärv och utveckling av dessa. Bolaget har idag cirka 20 aktiva fonder som investerat i 140 företag runt om i världen, som tillsammans har över 158 000 anställda.


Kenneth Rud
BTRS AB
Tel. 070 603 07 04