Flytt

Vi hjälper företag och privatpersoner med säker och effektiv packning och flytthjälp, hantering av tunggods och magasinering.

Tryggt och säkert

Så här går det till med flytthjälp

Vi går tillsammans igenom hur själva flytten ska gå till. Du kommer alltid att känna att det är du som bestämmer. Vi är medvetna om att flytta kan vara känslofyllt. Vår personal är därför extra lyhörda.

Du som kund kommer alltid att veta vad det kommer att kosta innan flytten, och få en bedömning på vad det kommer att ta i tid. Detta ger inga onödiga överraskningar eller oväntade kostnader. Tryggt och säkert!

Smidig flytt av tungt gods

Det kan vara jobbigt att flytta. Det ska organiseras, packas och flyttas. Detta tar ofta lång tid och är ett krävande arbete. Recover kan konsten att lösa små och stora flyttproblem. Vi flyttar och tunggodshanterar allt från ömtålig laboratorieutrustning, tavlor och museiföremål till flyglar och kassaskåp.

Personligt besök
Vi ser gärna att vår personal kan komma ut och göra en besiktning på plats, för att på bästa sätt kunna planera en effektiv flytt. Genom en besiktning kan eventuella frågetecken också rätas ut och du som kund får chansen att träffa den personal som ska sköta flytten.

Det är viktigt att flytten görs säkert, för att undvika eventuella skador av tunga lyft. Det är också viktigt att godset flyttas säkert och att det görs med erfaren personal vars gemensamma mål är kundnöjdhet. Recover är en pålitlig partner som lägger stort värde vid kundnöjdhet. Vi arbetar både med privata kunder och företagskunder.

Packa säkert
Vi har specialutbildade packmästare och bistår självklart med flyttkartonger och emballage. Vi hjälper dig med packning och förvaring av lösöre. Genom att snabbt tömma en bostad eller fastighet vid en brand- eller vattenskada kan lösöre ofta räddas. Lösöre som arkiv, minnessaker, samlarobjekt och annat värdefullt. Inför en flytt av en avdelning eller hela företaget är det viktigt att material och utrustning packas på ett säkert sätt.

För att hantera lösöret krävs kunskap och kompetens. En antik matta, eller antika möbler till exempel, måste hanteras med extrem försiktighet. För att torka, rengöra, paketera och förvara en antik matta krävs en speciell kunskap som vi besitter. Ömtåliga föremål, bokföring och omfattande arkiv är exempel på sådant som vi är vana att ta hand om.

Kontakta oss, vi hjälper dig med flytten!